Datum: 25.01.2011
Vložil: Login
Titulek: trenink
Jak je to s golmanama??? Bude aspoň jeden...
Odpovědět
Datum: 25.01.2011
Vložil: Pirki
Titulek: fotbálek
Zítra je ten fotbálek.....takže ať nás je aspoň 10
Odpovědět
Datum: 26.01.2011
Vložil: Login
Titulek: Re: fotbálek
Tak to na 99,9 % nedorazím...mám to trošku z ruky a fotbálek si můžu zahrát i tady v prdelkově :-D
Odpovědět
Datum: 26.01.2011
Vložil: Karlos
Titulek: Re: Re: fotbálek
a budete mit balon? protoze ja nedojedu jedine ze by se stavil tomas horak bych mu ho dal dejte vedet!!!
Odpovědět
Datum: 27.01.2011
Vložil: Lukáš Strnad
Titulek: Trénink
ahoj, tak děkuji všem, kteří včera nedorazili a nechali tam čekat ty, kteří dorazili (Rogalo, Prouzič, Síček, Mário, Honza Marek, Kuba Novotný) ... s takovou ty vyšší příčky asi neuhrajeme, když nám budou odpadat tréninky, které máme 1x týdně ... a hlavně je to vašem přístupu, když jste se na to včera vykašlali ... tak snad next středu ... a nezapomeňte na finance, říkali jsme do konce ledna ... Lukáš
Odpovědět
Vložil: Macek
Titulek: re: trénink
Zdar, chlapi!
Takhle by to teda nešlo... vím, sám jsem chyběl na tréninku, ale omlouval jsem se. Dneska jsem měl poslední, nejtěžší zkoušku... od příští týdne se to opět vrací do normálu!!!
Kdo chodí, hraje... kdo nechce trénovat, může jít jinam...
I když oblékám dres Mustangů, jsem jeden z vás... a to druhé místo hodlám jakýmkoliv způsobem udržet. Doufám, že vy taky...?
Odpovědět
Vložil: Route.66
Titulek: Re: re: trénink
Ne, Maco... nechci udrzet druhe misto.... chci skoncit prvni ;-) Stonava je k porazeni, ukazala nam to Letka i minule Skorpioni, navic ted uz jsou bez Kozusnika, takze souper jako kazdy jiny ;-) A proto se o to prvni misto urcite porvem (doufam, ze se mnou ostatni souhlasi)...
Odpovědět
Datum: 29.01.2011
Vložil: Martin
Titulek: Re: re: trénink
Jj taky jsem měl zkoušku jak prase :-D proto jsem nebyl na tréninku a tímto se omlouvám.
Odpovědět
Vložil: Pirkič
Titulek: trénink
Jak druhé! Jedeme na první, žádné druhé není! A taky mě štve že jsem nebyl na tréninku, vyjímečně! Ve středu si to vyříkáme čao
Odpovědět
Vložil: Macek
Titulek: trénink
No jsem rád, že to jako první okomentoval největší tréninkový dříč :D
Odpovědět