Naše nové webové stránky

Datum: 28.03.2008

Vložil: Řezy(Outsider)

Titulek: Re: Re: Re: Re: Statistiky

A co ty tresty siki? :-D cccccc...

—————

Vložil: Řezy(Outsider)

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Statistiky

Aha! Už jsem si všiml i toho prvního příspěvku...máš štěstí, jinak já o počítání nic neříkal, akorát o tom, že tam máš chybu, tak mi tu nevysvětluj matiku :-D:-D na tréninku ti zavěsím o jeden gól víc než jsem chtěl no :o) čao, měj se;-)

—————

Vložil: Radim Sýkora

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Statistiky

No, proto!
Tak chtít jich můžeš dát kolik chceš, záleží na tom, kolik ti jich pustím... Ty se taky měj!

—————

Datum: 01.04.2008

Vložil: macek

Titulek: Macek is coming....

serus, ogaři. ako si tam žijetě? chtěl bych se zeptat, zda bych mohl realizovat svůj comeback už v Karviné?
Stroj mám, jenom koupím fofr kecky a.......bohumín už ani nemusí jezdit

—————

Datum: 01.04.2008

Vložil: Radim Sýkora

Titulek: Re: Macek is coming....

Hmm, vypadá to, že dobří holubi se vracejí... :-) S těma fofr keckama si dej záležet, občas to bývá pořádný kolotoč, sám si beru preventivně ze dva paralenky, ať mi není šoufl :-) Jinak doufám, že se taky objevíš na tréninku, ať tě můžu vychytat...
Jo, jinak žijeme celkem dobře :-D

SIKI, numero 32

—————

Datum: 06.04.2008

Vložil: Jiří Kočí

Titulek: Floorball

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo dojíýdí na tréninky z Poruby. Rád bych za Váš oddíl hrál floorball, ale nevím, jak se dostat na dopravku. Díky za odpověď...

—————

Datum: 07.04.2008

Vložil: Lukáš Strnad

Titulek: Re: Floorball

ahoj Jirko, omlouvám se, vím, že jsi psal i do mého mailu, ale nemohl jsem ti odpovědět, tak až teď a tady .... přijet k nám na trénink samozřejmě můžeš, hala Dopravky se nachází kousek od vlakového nádraží Ostrava-Vítkovice, zbytek už najdeš normálně na mapě třeba na seznamu.cz .... ahoj. Lukáš

—————

Datum: 08.04.2008

Vložil: Route.66

Titulek: Re: Floorball

JJ, ja dojizdim z Poruby, teda nejsem sam =) je nas vice... nejlepe na vodarnu, a z te 11kou na nadr. vitkovice=)

—————

Datum: 07.04.2008

Vložil: Jiří Kočí

Titulek: floorball

Díky moc... Čekám jen až mi příjde nová hokejka, protože starou mám zlomenou... Příští týden bych se na tréninku měl objevit :)

—————

Datum: 09.04.2008

Vložil: Macek

Titulek: kolotoč v karviné

Chlapci,nebude Vám teda vadit, keď sa pridám v sobotu?

—————

Kontakt

IBK Tre Kronor Ostrava

Staňkova 32
700 30 Ostrava - Výškovice

mobil: 737 36 55 77 - Luki mobil: 737 97 12 41 - Siki

STATISTIKY

Statistiky IBK Tre Kronor