Naše nové webové stránky

Datum: 03.03.2008

Vložil: Route.66

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debata

No jasne.. spoluhraci by se nemeli navzajem ponizovat, nadavat si atd.... Ale jedna vec je co si kdo rekne mimo zapas a druha co v zapase, kdy jsme vsichni zapaleni do hry... Radima timhle nechi omlouvat, tam jsemm taky nebyl, ale 1 z vlastnosti sportovce by melo byt oddelit zapasove veci od ostatniho... Tim nechci rikat, ze si mame nadavat atd., tim chci jen rict, ze bychom si meli brat k srdci jen to co tam opravdu ma byt a ne to co vypoti protihrac nebo spoluhrac po pribehnuti na stricdacku ve vypjatem zapase... pokud to neni soucast tatktiky.... nevim proc tuhle vetu zrovna vytahujes, me taky uz zjebalo hodne lidi. A pokud david neni kdovijak precitlivela osoba, tak uz si to ani nepamatuje, pripadne vi, ze to bylo v zapalu hry nebylo to mysleno kdovijak osobne, urazlive.... Prece nejsme hovada abychom se nejak takhle ponizovali...

—————

Vložil: Řezy(Outsider)

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debata

Přesně tak...třeba já jsem se s Víťou na střídačce pohádal, ale hned jak jsme šli na hřiště střídat, tak jsme se navzájem omluvili, zasmáli se tomu a Víťa mi hned na to nahrál na gól...a že jsme to nebrali ani jeden vážně, za to hovoří jízda domů:-D:-D ta neměla chybu:-D ...Tom to napsal naprosto přesně...
...a už to neřešte:-) Majte sa...8-)

—————

Vložil: Piják

Titulek: Mužstva

Víte co Vám na to vše řeknu: mělo by být zvlášt mužstvo mužů a zvlášt mužstvo junioru a bylo by po problému. :-D cest ibk

—————

Datum: 04.03.2008

Vložil: Radim Sýkora

Titulek: Konec debaty

Chlapi,
končím debatu, protože už nemá smysl. Každý z nás má chyby a ve vypjatých chvílích, pod vlivem emocí, se chováme trochu jinak než v klidu. Tím neomlouvám nikoho, protože i pod tlakem se každý musí umět ovládat. Jsem rád, že se do diskuze zapojili lidé, od kterých jsem to v podstatě čekal. Rogalo chtěl svým příspěvkem vyčistit atmosféru v týmu. Jestli jsme si tady vyříkali některé věci je jen dobře, ale sezona pořád jede dál a já nechci, aby se tento tým utopil ve vlastním obviňování a házení špíny na druhého. Jsem pro, abychom se o tom pobavili společně a klidně pravidelně dělali schůzky, kde si vyříkáme problémy (a třeba se i vzájemně pochválíme). Všechno je to o komunikaci. Nechci totiž tady říct: hoďme to za sebe a pojďme dál!, protože to k ničemu nepovede...

Takže chlapi, florbalu čest a IBK zvláště a hlavně společné práci a bavení se hrou.

SIKI

—————

Datum: 06.03.2008

Titulek: Komentář k zápasu ze strany soupeře

Tady je druhý pohled na zápas s Přerovem:
https://fbcsokolprerov.wz.cz/clanek.php?id=132

Mějte se, SIKI

—————

Vložil: Route.66

Titulek: Re: Komentář k zápasu ze strany soupeře

jj je videt, ze ten zapas urcite nevypustili =)...
"Nejlepší obrana ligy zaručovala spíše trpělivou a zodpovědnou hru ze strany Slezanů, se kterou slaví očividně úspěch."
// vidis to siki? spis bychom ti meli rikat Ernest Bokroš 8-) :-D

—————

Titulek: Re: Re: Komentář k zápasu ze strany soupeře

Já se tomu nebráním, protože vizitka týmu s nejlepší obranou se mě líbí. Je to zásluha všech a především Souči.

Zdraví Ernest :-D

—————

Datum: 14.03.2008

Titulek: Junioři - sobota

Ještě jednou připomínám všem juniorům:

Sraz na zítřejší turnaj je na nádraží O.-Vítkovice v 11:15 hodin. Buďte všichni dochvilní, kdo jede autem, bude v Horní Suché nejpozději ve 12:15.

Díky, SIKI

—————

Datum: 16.03.2008

Titulek: Bronz

Nejproduktivnější hráč turnaje:
Mário D v o ř á č e k 7 bodů (4 píva + 3 rrrumy).

A ještě mohl se svou verzí písničky "Co jste hasiči..." vyhrát X-faktor :-D

—————

Datum: 17.03.2008

Vložil: 60%

Titulek: Re: Bronz

to jsi fakt ty?...tys se mnou plavala v bazéně, jen plavky jsi měla..radim! tunis2006!:D

—————

Kontakt

IBK Tre Kronor Ostrava

Staňkova 32
700 30 Ostrava - Výškovice

mobil: 737 36 55 77 - Luki mobil: 737 97 12 41 - Siki

STATISTIKY

Statistiky IBK Tre Kronor