Datum: 15.02.2008
Vložil: Řezy(Outsider)
Titulek: Junioři
Zítra 6b ať není ostuda před našimi diváky...jo a Pirki: 3+4 a ty 4+3 - neříkej že je to málo, prozatím stačí 8-) ...čao, jo a Murcek ne na půl plynu ale na plný ceres, okes? Ne že tam budeš lítat jak Ronaldo po obrně...ty chuju :-D cheche
Pro tebe to platí taky Gučimen, potrénuj večer Olivera Twista a zítra ti to bude střílet 8-)
Vložil: 60%
Titulek: Re: Junioři
Nezapomeň bičík, tanga s kožíškem a banán ;)
Titulek: Re: Re: Junioři
"...někdy mě děsíš jaký jsi gay..." :-D
Titulek: Re: Re: Re: Junioři
Já vím ale kokot ti stál jak jsi to četl ne?:D:D
Datum: 17.02.2008
Vložil: Rogi
Titulek: Junioři tentokrát úspěšně
:D Jsem nečekal, že se za svůj nejhorší turnaj v sezoně dočkám pochvaly :D Skoro všechnu práci za mě odvedl bezchybný Johnny...Ale dík
Jinak hoši good job, konečně jsme ty saláty zničili...
Vložil: Radim Sýkora
Titulek: Junioři tentokrát úspěšně
Chlapi, díky za odvedené výkony na včerejším turnaji. Oba zápasy jste zvládli v rámci možností dobře, a přestože ještě výkony nebyly úplně ideální, jsem rád, že jsme po dlouhé době bodovali a dokázali sami sobě, že na to prostě máme. Teď je důležité "neusnout na vavřínech" a dál poctivě pracovat v tréninku, čekají nás ještě další těžké zápasy. Předpokládám, že následující tréninky podřídíme vše jak úspěchu juniorského mužstva tak oživení naděje záchrany u mužů.
Další díky patří za tentokrát bezproblémové pořadatelství, mimo jiné Filipu Dadokovi a Tomáši Pijáčkovi za pomoc s časomírou. Největší poděkování za pořádání turnaje patří Lukášovi, který tam odseděl celý turnaj. Takže ještě jednou díky nejen jim, ale všem.
A nakonec ještě připomínka všem těm, kteří tady i jinde připomínají, že nehrají tolik, kolik si představují. Protože turnaj s juniorkou absolvovali i Tom Horák a Mário Dvořáček a přestože se do hry nedostali tolikrát, jak bychom si představovali, neslyšel jsem od nich jedinou výtku, věřím totiž, že chápou, že to někdy nevyjde. Oba v tréninku předvádějí stoprocentní výkony. Nad jejich bezvadným přístupem by se měli mnozí zamyslet. I vám chlapi, díky!
Všem přeji příjemný zbytek neděle a úspěšné vkročení do nového týdne.
PS: Pokud opravdu byl na turnaji Lojza se Slávou, byli určitě spokojení a v květnu jedeme do Kanady na MS všichni :-)))))
IBK forever (tak jak píše Rogalo :-) ) SIKI
Vložil: Route.66 (Tomáš H.)
Titulek: Re: Junioři tentokrát úspěšně
No jasne, ze nic nerikam ;-) ... musim na to koleno jeste pomalu a navic po tom vypadku sam vim, ze nejsem v nejlepsi forme... no snad se to co nejdriv vrati a budu moct zase co nejvice a nejlepe pomahat....
Jinak pro vsechny... liga se drsne zamotala, ztracime 2 body na 2. misto !!!!! tak pojdme se hecnout a v poslednich kolech zarvat a poprat se o tu nejlepsi pozici =) (Trinec je trochu jinde)... Treba pak nebudou chtit hrat baraz a postoupi tam druhy :-p =))) ...
jo a siki... Rogalo pise:
IBK foreva :D (asi to psal ozraly a uz mu to zustalo) :D
cest vsichni
Datum: 18.02.2008
Titulek: Re: Re: Junioři tentokrát úspěšně
Ale náhodou jsi zahrál v pohodě :))) Tak nadopujem je něčím třinec a pak pošlem dopingovku na ně!:D:D:D:D:D
Datum: 21.02.2008
Vložil: Radim Sýkora
Titulek: Sraz na zápas
Připomínám všem, že sraz na sobotní dohrávku je v 15:00 u dopravky!!! Sestava je uvedena v hlavním článku. Nezapomeňte doma formu :-)
SIKI
Datum: 21.02.2008
Titulek: Sobota
Jestli budu moci jet autem, tak to se dozvím až zítra 100%...dneska to ještě není jisté;-)