Naše nové webové stránky

Datum: 22.02.2008

Vložil: Řezy(Outsider)

Titulek: Sobota

Naši jedou k bráchovi do Karviné, takže nemůžu šoferovat :-D jedině že by mi někdo půjčil jiné Ferrari :-D ...David je to na tobě, aspoň se projedeš, já bych jel hned kdybych mohl, ale co a jak jsem už napsal:-);-)

—————

Datum: 22.02.2008

Vložil: aleš

Titulek: zapas

Siki nevim jestli pojedu jsem nějaky nemocny ale pokusim se dat do kupy ještě ti dam vědět

—————

Datum: 24.02.2008

Vložil: Venca Svoboda

Titulek: deník SPORT

Tak hoši, byl jsme včera v Suché a sledoval váš výkon v zápase s Vikingama a řeknu jediné - výkon vašeho brankáře Součka hodnotím známkou 10, což je absolutní maximum... Takže to vypadá, že se dostane do sestavy kola!!!

—————

Datum: 26.02.2008

Vložil: David

Titulek: ...

Zdravím, zítra nemůžu na trénink. Něco jsem si dneska udělal s lýtkem na tréninku na dědině. Píchlo mi v něm a konec... :-( Doufám, že to do neděle přejde.

—————

Datum: 28.02.2008

Vložil: Binkeee

Titulek: Játra

Nemužu jed na zapas mám něco z Játrama už musím přestat chlastat :o)) On jo!

—————

Datum: 29.02.2008

Vložil: Mery(Outsider)

Titulek: z

Omlouvam se ale newím jestli nekam pojedu neníí mi dobre tak uvidím, jinak se nejak ozvu.

—————

Vložil: Vilem

Titulek: nemoc

Cus zitra nepojedu jsem nachlazeny bohuzel jeste se skusim nadopovat praskama a rano se ozvu jestli jedu cus

—————

Vložil: 60%

Titulek: Re: nemoc

Kurvaaa ne vypal červa a pojed:D

—————

Datum: 01.03.2008

Vložil: Radim Sýkora

Titulek: POZOR, ZMĚNA!!!!

V neděli 2.3.08 je juniorský turnaj posunutý o 3 hodiny, náš první zápas začíná ve 14:30 hodin v Bílovci. Sraz je tedy v 13:15 u Helbicha!!! Porubáci budou před 13:45 přímo v bílovecké hale!!! Autama jedou Uve (z Poruby), David a já.

Díky, mějte se, SIKI

—————

Datum: 01.03.2008

Vložil: Pirki(Outsider)

Titulek: IBK

Ok..........sorry že jsem nebyl ale měl jsem oslavu ze Slovenska!Lukášovy jsem to psal tak doufám že mu to přislo!Škoda že jste aspoň jeden zápas nevyhráli no...co se dá dělat!:-(

Junioři........zítra doufám že vyhrajem...........oba zápasy....dobře se vyspěte a žádný chlast před zápasem:-D

Čao

—————

Kontakt

IBK Tre Kronor Ostrava

Staňkova 32
700 30 Ostrava - Výškovice

mobil: 737 36 55 77 - Luki mobil: 737 97 12 41 - Siki

STATISTIKY

Statistiky IBK Tre Kronor