Datum: 22.02.2008
Vložil: Řezy(Outsider)
Titulek: Sobota
Naši jedou k bráchovi do Karviné, takže nemůžu šoferovat :-D jedině že by mi někdo půjčil jiné Ferrari :-D ...David je to na tobě, aspoň se projedeš, já bych jel hned kdybych mohl, ale co a jak jsem už napsal:-);-)
Datum: 22.02.2008
Vložil: aleš
Titulek: zapas
Siki nevim jestli pojedu jsem nějaky nemocny ale pokusim se dat do kupy ještě ti dam vědět
Datum: 24.02.2008
Vložil: Venca Svoboda
Titulek: deník SPORT
Tak hoši, byl jsme včera v Suché a sledoval váš výkon v zápase s Vikingama a řeknu jediné - výkon vašeho brankáře Součka hodnotím známkou 10, což je absolutní maximum... Takže to vypadá, že se dostane do sestavy kola!!!
Datum: 26.02.2008
Vložil: David
Titulek: ...
Zdravím, zítra nemůžu na trénink. Něco jsem si dneska udělal s lýtkem na tréninku na dědině. Píchlo mi v něm a konec... :-( Doufám, že to do neděle přejde.
Datum: 28.02.2008
Vložil: Binkeee
Titulek: Játra
Nemužu jed na zapas mám něco z Játrama už musím přestat chlastat :o)) On jo!
Datum: 29.02.2008
Vložil: Mery(Outsider)
Titulek: z
Omlouvam se ale newím jestli nekam pojedu neníí mi dobre tak uvidím, jinak se nejak ozvu.
Vložil: Vilem
Titulek: nemoc
Cus zitra nepojedu jsem nachlazeny bohuzel jeste se skusim nadopovat praskama a rano se ozvu jestli jedu cus
Vložil: 60%
Titulek: Re: nemoc
Kurvaaa ne vypal červa a pojed:D
Datum: 01.03.2008
Vložil: Radim Sýkora
Titulek: POZOR, ZMĚNA!!!!
V neděli 2.3.08 je juniorský turnaj posunutý o 3 hodiny, náš první zápas začíná ve 14:30 hodin v Bílovci. Sraz je tedy v 13:15 u Helbicha!!! Porubáci budou před 13:45 přímo v bílovecké hale!!! Autama jedou Uve (z Poruby), David a já.
Díky, mějte se, SIKI
Datum: 01.03.2008
Vložil: Pirki(Outsider)
Titulek: IBK
Ok..........sorry že jsem nebyl ale měl jsem oslavu ze Slovenska!Lukášovy jsem to psal tak doufám že mu to přislo!Škoda že jste aspoň jeden zápas nevyhráli no...co se dá dělat!:-(
Junioři........zítra doufám že vyhrajem...........oba zápasy....dobře se vyspěte a žádný chlast před zápasem:-D
Čao