Naše nové webové stránky

Datum: 03.03.2008

Vložil: Route.66

Titulek: Re: Re: Re: Debata

Nevim, jestli to cele dava smysl, ale chtel jsem toho napsat strasne moc a nevedel jsem jak to souvisle vyjadrit... tak doufam, ze to chapes(te)

—————

Vložil: Řezy(Outsider)

Souhlasím s Tomem, sám bych to nenapsal nikdy líp !!! Rogi myslím že jsi se nechal trochu více unést :-))) ...ale už dost, neohlížejte se za blbostma, jdeme na Třinec a pro druhé místo...jo a hlavně na tu akcičku potom8-) ČAO

—————

Vložil: Rogi

No Tome, ja ani nevim, co tu jeste psat. Vety typu : "Proto se nejde divit, ze se do zapasu muzu nedava uplne vsechno, kdyz se samotni hraci proste vlastnim svedomim k takovemu vykonu neprinuti..." a dalsi, me opravdu dostavaji. Dalo by se toho napsat spousta a vsechno ti zacit vymlouvat a vysvetlovat...ja to delat nebudu...jestli o to budes mit zajem, muzem pokecat mimo guestbook...
"Vim, ze je tezke to pochopit, ale davat 100% do obou kategorii proste nejde." - v pepinu a vitkovicach vas ucili skakat pres lavicky, ale oddanosti tymu a svedomitosti asi moc ne...
Jinak diky, ze vy, co tu jste 4 mesice, jste tu vytvorili novy kolektiv, ja vam ho opravdu preju, jestli to tak chcete (to neni ironicky) . Timhle bych chtel rict, ze jestli tohle, co jsi tu celkem podrobne popsal, je budoucnost IBK, tak s timhle tymem pak nechci mit nic spolecneho, ja uz tu za kokota nebudu. Nemam proti nikomu z vas nic osobniho, ale tohle je moc.
IBK Foreva??? Rogi

—————

Vložil: Route.66

Titulek: Re: Re: Re: Re: Debata

Nevim sice, co te na tech vetach tak moc dostava.... ja nevim jak ty, ale na 100% se dokazu soustredit opravdu jen na jednu soutez.... a myslim ze to vic lidi, kdyz se proste zamyslis tak pochopis, ze nekterym hracum o vysledky muzu jde min, ptz maji v hlave co nejlepsi umisteni v juniorech... Kdybys sel hrat obcas za uplne jiny tym, tak na nem taky nebudes odevzdavat 100% i kdyz to budes tvrdit. Proste svedomi je svedomi. navic si myslim, ze ti co delaji "bordel" v muzcih naopak davaji , nebo alespon chteji davat vsechno do druzstva junioru. mam na mysli vykony. Z toho prameni ta svedomitost o ktere asi mluvis... tezke no.... ja sam chci s tymem junioru co nejlepsi umisteni v teto i pristi sezone. A nebojim se to priznat, a ted to taky priznam - AZ NA DRUHEM MISTE je pro me tym muzu. Proto jsem si taky ve stredu z nabidky Lukase vybral pouze zapas junioru, abych na nem mohl po zraneni odevzdat co nejvice. protoze to je soutez o kterou mi jde. A jestli si tou skvelou vetou s poznamkou "to neni ironicky" myslel to, ze jsem to cele zavinili my, tak si mi to mohl rict rovnou a ja bych na tve prani do IBK neprestupoval.... Opravdu nevim jak si predstavujes florbalovy tym naseho typu.....

—————

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Debata

Uspechy vcelku jsou, vy se bavite, nemate s nicim problem...tak jsem proste napsal, ze vam to preju...bavte se, delejte jak chcete, ale pro me tohle neni...A myslim, ze ty sam vis, ze te z niceho neobvinuju, mozna jsi me chtel jeste vic dojebat, nevim...Neva, nikdo me nepochopil, nikdo se mnou nesouhlasi, ani to neni potreba...
Jeste jedna vec : Neznas me, nikdo me asi neznate, ale ja na 90% v zapase hrat neumim.
To je snad vse, co jsem chtel rict, uz vas nebudu svyma kecama otravovat, sorry vsem, komu to vadilo, hlavne potom Rezymu a Tomovi...Rogi

—————

Vložil: 60%(radim)

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debata

Potvrzuju slova toma o kolektivu ve větších mančaftech.;) A Rogi nechcu tě nějak dojebávat, protože to nemám za potřebí. To co ty myslíš srandou z maria je prach obyčejné hecování a pokud sis nevšim tak všichni se tak snaží mária podpořit ať už jde o hru nebo jeho zapojení do kolektivu. Dále ty tady mluvíš jak bys byl ty sám a zbytek, je mi líto, že to takhle vidíš rád bych kdybyses víc zapojoval do kolektivu připadá mi, že si snad myslíš, že proti tobě někdo něco má, ale to není pravda, pokud budem šlapat jako kolektiv tak se dostanem daleko a já bych byl rád kdybych se dostali. Taky tady mluvíš o přístupu všiml sis kdo jediný si na zápase neudělal společnou rozcvičku s týmem? Nechcu tě osočovat ani nadávat, prostě si myslím, že IBK do sraček nejde a měl jsem dojem, že poctivec jako ty který nevynechá jediný trénink bude bojovat dál a neříkat tady přeju vám já tu být nemusí atd... 60%!

—————

Vložil: David

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debata

Hlavně se nebíte, hošani. Částečně s tebou souhlasím, Rogalo. Víš, že máme obdobné názory. Jen se to dalo říct trošku jinak.

—————

Vložil: Salat

Nevim, nejak mi to neda, abych tu taky s necim neprispel. Ja si vzdy myslel, ze pro juniory je to vzdy pocta nastoupit za muze. Pamatuji si na Rezyho, jak poprve dostal sanci hrat - makal, bojoval, poslouchal a byl rad za kazdou radu, kt mu kdokoliv z muzu dal.

Vis tome / je pravda, ze soustredit se na dve souteze 100% asi nejde, ale stejne nechapu, jak tym, kt v juniorech je na spici II. ligy, prakticky v tom samem slozeni je momentalne na chvostu 3.ligy muzu. Uznavam, ze zkusenosti asi moc nemate, ale i tak, proste jsem si predstavoval ze budete nekde jinde. Vis, to cele neni jenom o nasazeni, koncentraci atd., ale taky o pristupu. V pripade, ze hrajete o udrzeni v lize a ja polovinu junioru potkam v 11 vecer, jak jedou na stodolni, tak to asi nebude mit nic spolecneho s tim, ze nejste 100% koncentrovani na zapas, nebo snad ano ?

Hlavne se ted prestante osocovat, kdo za co muze, prestante si vymyslet duvody, proc nejet na ten ci onen turnaj, utvorte tu partu, o kt tu mluvis a dohrejte to se cti - jak v lize junioru, tak i v muzich. Salat

—————

Tak jeste jeden prispevek...
Zapojeni do kolektivu ? Pro me je na prvnim miste zapas a potom se muzu bavit...Ja urcite nejsem sam, myslim, ze za mnou par lidi stoji, ti me znaji lepe, ja je mam opravdu rad a dekuju jim. Jo a Radime, prosim, nepoucuj me o pristupu, to, ze nedelam tvoji rozcvicku, je ciste moje vec a vykon tymu ani muj to neovlivnuje, pokud si vsimam. Dam ti taky jeden priklad : Kdyz jsme byli v Sumperku, David se ti omluvil za nepresnou prihravku a tys ho zjebal slovy : "Neomlouvej se a radsi se nauc prihravat." Tomu rikas snaha o zapojovani hracu do kolektivu ? Takze, prosim, zacneme kazdy u sebe, kdyz chceme nekoho kritizovat.
My dva treba jsme uplne jini a kazdy to proto vidime jinak.
Jinak se mejte, hosani.

—————

Vložil: 60%

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debata

Fajn taky mám chyby vím to a občas prostě něco ujede když jsi nasraný, jenom k rozcvičce..tou mě pověřil Siki a už se k tomu nebudu vyjadřovat, každý si udělá obrázek o tom jaké to je v IBK sám :) takže Zatial čus!

—————

Kontakt

IBK Tre Kronor Ostrava

Staňkova 32
700 30 Ostrava - Výškovice

mobil: 737 36 55 77 - Luki mobil: 737 97 12 41 - Siki

STATISTIKY

Statistiky IBK Tre Kronor