Naše nové webové stránky

Datum: 03.03.2008

Vložil: Radim Sýkora

Titulek: Sobotní turnaj

Zdravím všechny,
chtěl bych také reagovat na situaci, která nastala v sobotu, protože zklámání ze sobotního turnaje je ve mně pořád. Nebudu chodit kolem horké kaše...

Když jsem ve středu slyšel nominaci na turnaj v Hranicích, docela jsem se těšil, že přestože byla naděje na záchranu teoretická, budeme všichni pohromadě a budeme se do poslední chvíle rvát o to málo, co nám ještě zbývalo. Čekal jsem, že všichni nechají na hřišti maximum a navážeme na slušnou hru z turnaje v Olomouci. Těšil jsem se, že si zase zachytám za mančaftem, který mě v tom nenechá samotného... Bohužel, už v pátek byla situace docela jiná. Ze 14 nominovaných hráčů jela hrstka statečných, kterým bylo fuk, že by si mohli pokazit pověst. Ze záhadných důvodů se někteří z nás postavili k ostatním zády, upřímně řečeno - podrazili nohy všem okolo i sami sobě. Zachraňovat ligu v 9 lidech se opravdu nedá a těm, co jeli patří můj velký dík. Nevidím jediný důvod, proč v mančaft složený z poloviny z juniorů, kteří dlouhodobě hrají velmi dobře, musí mít existenční problémy v lize mužů. Proč se jednou někteří z nás nevykašlou na vlastní ego a nezariskují vlastní čest, byť může zápas skončit debaklem tak, jako v sobotu? Proč 24 hodin znamená u mnohých dost dlouhou dobu na změnu přístupu? V neděli se tváříme, že je všechno v pohodě, zápasy dřeme a přístup je dobrý, přestože v sobotu mnozí z těchto hráčů nebyli ochotni ani cestovat k turnaji, když viděli, že by mohli jen sedět na střídačce... Zodpovědnost vůči vlastnímu týmu a týmová spolupráce, která vždy zdobí úspěšné mančafty v kterémkoliv sportu nám prostě v chybí. Sám nevím, kde jsem udělal chybu, upřímně můžu říct, že jsem nikdy za svých 8 let ve florbale nevynechal turnaj z důvodu jiného než nezbytně nutného. Prostě pořád věřím v týmovou soudržnost a kolegialitu. Možná jsem v tomto ohledu staromódní...

Vím, že jsem toho v sobotu moc nechytil, nechci se na nic vymlouvat. Přesto si myslím, že ten mančaft by mohl mít na víc, než je poslední místo v aktuální tabulce.

Jsem zklamaný ne proto, že spadneme, protože prohry ke sportu patří, ale z toho, že s takovým přístupem nedokážeme nic ani o ligu či dvě ligy níž. Velice si vážím hráčů, kteří dřeli jak v sobotu tak v neděli, ukázali charakter, který z nich dělá velké hráče. Kašlou totiž na kanadské body, ale body pro mančaft jsou pro důležitější než úspěch osobní. Chápu je, že jsou roztrpčeni ze situace, která nastala. Zvláště proto, že je podrazili vlastní spoluhráči. Nedivím se jim...

SIKI

—————

Vložil: Řezy(Outsider)

Titulek: ...

I já se vyjádřím k tomu co se stalo...jasně, sere mě, že jsme tam běhali v devíti jak blbci a odvezli si debakly jak ještě větší blbci ale...Chápu že Luki a Siki jsou nasraní, ale pokud se nepletu, neříkal Pirklas už tak před rokem, že za muže nechce hrát???Na tréninku to slyším pořád, že za muže nechce hrát, ale stejně ho pořád nominujete a pak se divíte, že Pirklas tam neodevzdal vše anebo že se vymluví z turnaje...nic ve zlém, ale tady je chyba na tom kdo ho na ten zápas nominuje, nemůže se pak divit ničemu...zbytek hráčů co nejeli, to je pravda, tady je chyba na nich, že to nedali vědět dříve s dostatečným předstihem...poslední je co se týče výkonů mužů: Tam je chyba i v tom, že jsme nesehraní...např: Těžko se může očekávat super výkon, když spolu v lajně hrajou lidi, kteří si spolu na tréninku zahrají jen vzácně. Navíc zachraňovat ligu na poslední chvíli, když už nám zbývá malinkatá šance na udržení, nevím no...ta velká sestava co se měla konat teď v sobotu(ale nekonala) se měla konat už dávno, a ne posledních pár kol před koncem...Napsal jsem to tak jak to vidím a myslím si já...Mějte se, čao

—————

Vložil: Lukáš Strnad

Titulek: Re: ...

to Řezy a ostatní:

no, řekl jsi, co jsi chtěl říct a já ti to neberu ... jen se svého kamaráda, p.Pirkla, zeptej, jak často tuto svou výpověď mění ... když je ve sračkách, já a ani Siki jsme ho kvůli jeho nemoci nechtěli brát na tunraje, tak sliboval hory doly. Jak bude makat, jak bude jezdit na turnaje, kde na hřišti odevzdá všechno a tak podobně. Siki by mohl vyprávět o debatách s p.Pirklem na icq, možná by to vydalo na jednu knihu "Rozhovory a sliby po icq", stejně tak na druhý díl "to samé, ale po sms".

Pokud se vás všech ve středu na tréninku jednotlivě zeptám, jestli chcete jet, i za cenu toho, že se vám může stát, že neodehrajete maximum času, že někteří asi budou sedět, všichni jste řekli, že vám to nevadí ... byl jsem na vás pyšný, že to nikdo nezabalil (tady patří velký dík Markovi Boberovi a hlavně Binkeemu, kteří sem tam sedí či střídají nepravidelně) ...
ale potom co to? Najednou návštěva ze Slovenska? Najednou sobotní nemoc do neděle vyléčená? Najednou neodkladná práce, o které se dozvím o půlnoci před turnajem? ... tomu sám, Řezy, nevěříš ...

Že tito "hráči" nejeli by mi sice bylo líto, ale nedalo by se nic dělat. Mě jenom strašně sere, tento jejich přístup. Že nám budete lhát do očí a ani trochu se nebudete stydět. Děláme s Radimem pro vás všechno, co fungující oddíl potřebuje. Nemáte si na co ztěžovat a stejně budete lhát, podvádět a flákat se, kde se jen dá. Budete před zápasama chlastat do rána, potom z vás táhne či něktrý nepřijde vůbec. Asi je to pro vás normální, ale pro mě a tady si mohu dovolit mluvit i za Radima, pro nás to určitě normální není. Chodíme a jezdíme s váma na trénink, jezdíme na zápasy, zařizujeme spoustu jiných věcí, školení, rozhodčí a podobně, trenérské licence, vše z vlastní kapsy.

Jinak bych taky rád, abyste byli více sehraní ... koukáš, jak chodíte pravidelně či nepravidelně na tréninky? ... Já s Radimem jsme tam v rámci možnosti vždy, případně aspoň jeden z nás. A vy? ... samozřejmě neříkám všichni ... to je jasné ...

no nic, jsem opravdu rozčilený, naštvaný a zklamaný zárověň, ale věřím, že to bude zase dobré. Zdravé jádro to táhne spolu už několik let, viď Siki a já myslím a vím, že si to nenecháme kazit těmito lidmi. Chci se zase florbalem bavit a užívat si jej. Takže vivat IBK i do budoucna .... Lukáš

—————

Titulek: Re: Re: ...

Jo, já to beru, ale v případě Pirklase kterého znáte už roky snad víte jak to chodí...
Na tréninky pořád chodí jedni a ti samí...jinak si stojím za tím co jsem napsal...

—————

Titulek: Re: Re: Re: ...

to jako omlouváš p.Pirkla? ... tak to opravdu nechápu ... minimálně ve středu mluvil něco jiného, stejně jako ostatní a na lhaní kohokoliv se nemíním zvykat, to teda ne, jestli to vám či tobě neva, mě teda ano ...

a kdykoliv, kdy jsme chtěli vzít více hráčů, tak jste měli plno keců ... že prý na co, proč tam má je t někdo a potom sedět na lavičce a takové řeči, že? ... vždyť je to pořád dokola ... Lukáš

—————

Titulek: Re: Re: Re: Re: ...

Neomlouvám, ale ani neodsuzuju...jinak lhaní mi určitě vadí !!!

Jo, ale ty jsi trenér a nemáš se ptát na názor týmu kolik vzít hráčů atd. Na nějaké řeči se máš vysrat a udělat to tak jak to považuješ za vhodné Ty, protože jsi trenér...

—————

Vložil: 60%(radim)

Titulek: Re: Re: ...

Víš vždycky jak je nějaký problém v mužstvu nemá to jenom jednu stranu. Je pravda, že někteří se na to vykašlali a byl to od nich hnus. Co se týče vaší starosti o klub je to v pohodě, ale vem si co ty uděláš na střídačce když se nedaří...sedíš a řekneš jestli vás to baví, myslím, že pokud chceš někoho trénovat měl bys občas zvednout hlas. A taky taktika hra je na náhodu a když chcu, aby v tom byl nějaký systém musím to zdůraznovat nákresy, nebo připravovat na tréninku atd. A pokud se ti nelíbí, že někteří hráči na to "jebou" není takový problém sehnat nové hráče v ostravě je tolik mančaftů a určitě se najdou schopní "muži", kteří svým potenciálem přesahují výkony v nižší lize a mohli by hrát u nás. Situace, která je teď se dala předpokládat, prostě i když junioři hrajou vysokou ligu neznamená to, že se prosadí v řeznické 4té lize. Z mužů jezdí pravidelně max.3 a před sezonou bylo dost času zkusit najít náhradu. Já osobně si rád zahraju navíc, ale prostě jde vidět, že když já, řezy, nebo žura se postavíme proti takovým hovadům tak moc šancí nemáme. Neber to prosimtě, že bych to bral přímo proti tobě, je to o celém mančaftu. Já klidně budu jezdit na muže i když dostanem 0:20. A kdo nechce jezdit a víš to o něm a několikrát to dokázal prostě ho neber! Zatial čus;)

—————

Titulek: Středeční trénink - 05.03.2008

Středeční trénink 05.03.2008 je zrušený a tudíž se nekoná. Děkuji za pochopení. Odpočívejte, nabírejte síly na další utkání. Lukáš

—————

Vložil: Rogi

Titulek: Re: Debata

Chci taky necim "chytrym" prispet do tehle vasi debaty...Uz dlouho vidim, jak tenhle tym jde do sracek, neni mi z toho dobre, protoze jsem u IBK precejenom uz nejaky ten patek a vsechny jeho problemy se me poradne dotykaji...
Nechci tady nekoho pomlouvat, ani si delat nepratele (proto taky zatim nebudu nikoho jmenovat), ale musim uz taky neco rict nahlas. Vim, ze poucovat vas o nejakem pristupu nema smysl, protoze se mi vysmejete, poslete me do pice a budete se tvarit jak nejvetsi borci. Vcera jste nasazeli Hodoninu patnact golu...To vas hosi strasne bavi, co ? Behat kolem stojicich protihracu a delat orgie, kdo ma kolik bodu a kdesi cosi. Kde jste byli vy, skveli strelci, kteri mate ze vcerejsiho turnaje bodu jak nasrano, kdyz jsme prohrali s Holesovem, i kdyz jsme 5:1 vedli ? Myslite si, ze jste hvezdy, ze poucky od treneru vam nic nedaji. Mate vlastni hlavu, vlastni "rozum" a nepotrebujete nikoho poslouchat, vsechno dokazete sami. A pokud nedokazete, je spousta moznosti, na ktere to muzete svest...A nerikejte, ze to neni pravda, protoze by to byla jenom dalsi z hromady lzi a podrazu, ktere tady predvadite. Netvrdim o sobe, ze ja jsem snad dokonaly, kdyz vas tu za neco kritizuju. Ja se snazim byt ale ferovy, nekdy narozdil od vas...PS : Myslite, ze mate pravo se smat Mariovi ? Nemate, Mario je ve vice ohledech vetsim hracem, nez jste vy...
IBK Foreva...Rogi

—————

Vložil: Route.66

Titulek: Re: Re: Debata

Rogi, musim ti k tomuhle taky neco napsat.....
Vis, ze se zname i ze skoly a ze jsem vetsinou s tebou ve vsech smerech souhlasil a taky kvuli tomu, ze jsem te znal jsem prestoupil tady do IBK. Ale k tomu co pises mam par namitek. Ja (a myslim, ze i Zura s Radimem) jsme si prosli za svou dosavadni karieru spickovym tymem hrajici ve vsech kategoriich ty nejvyssi souteze. Treninky mnohdy byly treba jen o behani, klikovani, skakani pres lavicky atd.... a taky vim, jak se v takovem tymu hraje, jaka tam je nalada, pohoda, tlak....a hlavne.. jak to samotne hrace bavi.... a musim rict, a doufam, ze mi to dva exvitkovicti prebehlici :-D potvrdi, ze snad v zadnem tymu hrajici ty nejvyssi souteze neni pohoda a soudrznost mezi hraci na vyborne urovni.. Nerikam, ze u nas to je, ale myslim, ze muzeme byt radi, ze mame vcelku fpoho kolektiv ( i kdyz jsme na sebe obcas pravem nasrani) a ze taky dlouhodobe vysledky tomu odpovidaji. Ano, maloktery tym se dokaze po postupu do vyssi souteze drzet takhle vysoko - ted uz s jistotou do 4. mista. Jasne, kazdy muze rict, ze ten dela tohle, tamten dela tamto, dalsi nedela nic atd, atd....Ale je treba si uvedomit, ze 90% hracu u nas v IBK jsou stale juniori, tedy v teto sezone hraji hlavne pro druzstvo junioru. Vim, ze je tezke to pochopit, ale davat 100% do obou kategorii proste nejde. Vzdy se hrac soustredi hlavne na svou kategorii, na sve zapasy... a pak muzeme videt herni supervypadky a podrazy v kategoriiich muzu. Az jednou pokrocime do doby, kdy nebudeme hrat juniory, tak budeme chtit odevzdat vse i v muzich... Proto se nejde divit, ze se do zapasu muzu nedava uplne vsechno, kdyz se samotni hraci proste vlastnim svedomimm k takovemu vykonu neprinuti....V juniorech o nicem podobnem nevim - a myslim, ze NENI v nasem tymu hrac, ktery by do zapasu junioru sel s tim, ze nechce vyhrat, nebo ze je mu to jedno. Ted snad mluvim za vsechny, kdyz reknu, ze vzdycky chceme vyhrat a udelat co nejvice bodu. Samozrejme, meli jsme, mame a urcite jeste budeme mit vykyvy. Ale to maji i ty nejlepsi tymy. Atmosfera je v nich temer vzdy mnohem horsi nez u nas. A to mi ver, ze vim o cem mluvim. Na zapase s Holesovem jsem nebyl, tak nemuzu soudit, ale podle me se stala vec, ktera se taky muze stat kazdemu tymu. Proste jsme vypustili vyhrany zapas. Jasne, kdyby kazdy hrac disponoval 100% koncentrovanosti, tak by se nam to asi nestalo. Ale to je "kdyby"... A kdyz narazis na vcerejsi zapasy, tak to musim razne odporovat, ptz si myslim ze hlavne zapas s Prerovem a urcite prvni dve tretiny s Hodoninem byly z nasi strany urcite odehrany minimalne velmi dobrym vykonem. O posledni tretine nemluvim, to uz jsme opravdu hrali na krasu a kanadu. Ale to, ze jsme hrali proti stojicim souperum, to uz vyplynulo z toho, ze jsme je prehravali a davali goly... my bychom vypadali stejne. Takze vcera to byl urcite - i kdyz s chybami - vyborny vykon. A kdyz jsi polozil takovou recnickou otazku, tak ti na ni za vsechny odpovim- ANO, bavi nas to, vyhravat takhle, jednoznacne a s usmevem =) myslim ze to kazdeho, ptz po dobrem vykonu musi prijit odmena.... TAKZE si nemyslim, ze IBK jde "do sracek", jen si myslim, ze tim, ze prislo hodne novych hracu, vznika (ano stale vznika) novy kolektiv a timpadem mame vetsi ci mensi vykyvy v chovani i hre.... Ver mi, ze to ma kazdy tym a kazdy se s tim musi vyporadat.. Jen po sobe nesmime porad rvat, navzajem se obvinovat a lhat si, ale kazdy se zamyslet, ptz NIKDO... NIKDO v tomhle neni nevinne a kazdy dela chyby. Jen bych podobne vypjate vyrazy jako pouzivas pouzival az v krajnich mezich...
Hlavni v tymu je soudrznost, pohoda a dobry kolektiv - z toho vyplyvaji vysledky =)))

—————

Kontakt

IBK Tre Kronor Ostrava

Staňkova 32
700 30 Ostrava - Výškovice

mobil: 737 36 55 77 - Luki mobil: 737 97 12 41 - Siki

STATISTIKY

Statistiky IBK Tre Kronor