Datum: 13.01.2008
Vložil: Radim Sýkora
Titulek: Účast na tréninku
Žádám všechny, aby pravidelně chodili na tréninky, aby bylo možné udělat normální trénink s nácvikem herních situací, což bohužel v počtu 9 nebo 10 lidí nejde. Jak muže tak i juniory čekají důležité zápasy s týmy, které se nachazejí v aktuální tabulce okolo nás a bylo by dobré v těchto zápasech bodovat, proto očekávám, že se zúčastní tréninků všichni hráči.
Díky a zítrejšímu tréninku zdar! :-)
SIKI
Odpovědět
Datum: 13.01.2008
Vložil: Řezy(Outsider)
Titulek: Re: Účast na tréninku
Naprosto souhlasím se Sikim, doufám, že začnou chodit všichni pravidelně, někteří to navíc potřebujou hodně !!!
P.S. Siki zítra se těš...jsi v prdeli a Souča taky:-D:-D čao
Odpovědět
Datum: 14.01.2008
Vložil: Radim Sýkora
Titulek: Re: Re: Účast na tréninku
Řezy, neboj, něco ti pustím, abys nebyl tolik smutný... :-)
Odpovědět
Vložil: Route.66 (Tomáš H.)
Titulek: Re: Účast na tréninku
Ja bych rad co nejdriv prisel, ale bohuzel moje koleno mi to jeste na nejakou chvili nedovoli :( Takze se omlouvam, ze stale nechodim na treninky, a ze i diky me chodi malo lidi, ale nemuzu za to :-( Ani nevite jak mi florbal chybi.... urcite se prijdu v blizke dobe aspon podivat.... zdarec ;)
Odpovědět
Vložil: Řezy(Outsider)
Titulek: Re: Re: Účast na tréninku
Však Tobě se nic nevyčítá...všichni víme co máš:-))) Ať se brzo uzdravíš a můžeš naskočit do kolotoče zápasů:-)))
Odpovědět
Vložil: Pirki(Outsider)
Titulek: Co na to počítač?
No hošani tak jak vydím tady tu vaši debatu kdo koho vypae a kdo komu zavěsí:-D.....tak se oba těšte................Tobě Siki vyvěsím 10krát za sebou jedna báseň a Tebe si Řezy povodím jedna radost:-D..............budete čubrňet............vy dva gučimeni!A pak uvidíme co na to řekne počítač a jak to vyhodnotí kdo byl lepší:-D
Odpovědět
Vložil: Mery(Outsider)
Titulek: :D
Jejj nejak ste se rozjely :D Pirki pocitac mlci bo te zna nez povodis oba tak aaaaaaaaa honza pirkl:D Jako nebudem nic resit formu mam furd jak proti sparte..:D:D:D
Odpovědět
Vložil: Profesor češtiny
Titulek: Gramatika hošani
btw a co na to čeština ? Trpí hodně, trpí fest...
Odpovědět